Безплатна доставка за покупка над 10 лв.

Защита на личните данни

Socksdepot.net счита за своя първостепенна задача да опази по възможно най-сигурен начин поверителността на получената от Вас лична информация.
Ние се ангажираме да защитаваме личните Ви данни. Ние ще използваме информацията, която събираме за Вас законно в съответствие със Закона за защита на личните данни.
Ние събираме информация за Вас по две причини: първо, да обработим поръчката Ви и, второ, да Ви предоставим възможно най-добрата услуга.

 

ДАННИ, КОИТО СЪБИРАМЕ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ


• Всеки потребител, регистриран в онлайн магазин SocksDepot, предоставя свободно своите лични данни като две имена, адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail с цел обработка на поръчките му и коректното им изпращане до него. Възможно е данните като две имена, адрес за доставка и телефон да бъдат предоставени на трета страна (куриерска фирма) за извършване на самата доставка.
• Ние никога не предоставяме Вашия e-mail на трети лица!
• Ние никога няма да събираме чувствителна информация за Вас, без вашето изрично съгласие. Ние никога няма да съхраняваме номера на Ваша кредитна или дебитна карта в случаи, че те ни станат известни по повод Ваша поръчка.
• В случаите на разплащане с банкова карта, ние никога не записваме данните на притежателя й.
• Докато потребителите посещават и разглеждат онлайн магазина SocksDepot, ние следим посетените от тях страници и времето, което са прекарали в уеб сайта чрез инструмента за анализ Google Analytics. Събраната там информация може да се използва само и единствено от екипа на SocksDepot с цел подобряване на потребителското им преживяване.
• Възможно е потребителите да попаднат на проучване създадено от екипът на SocksDepot или партньор на компанията с цел проучване на потребителските нагласи и желания. Тази информация няма да бъде предоствавяна на трети лица.

 

БИСКВИТКИ

Ако уеб браузърът на посетителите поддържа бисквитки и също така те са разрешени в настройките на браузъра, ние използваме бисквитките (cookies), за да подобряваме потребителското изживяване на нашите посетители, като им позволяваме да ползват услугата Пазарска кошница. Използвайки бисквитки, ние не събираме никаква лична информация на потребителите.

 

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛ

Всеки, който желае да закупи продукт от онлайн магазин SocksDepot.net може да направи това както с регистрация, така и без регистрация в сайта (поръчка като гост потребител).
При извършване на регистрация в сайта потребителите доброволно предоставят своите лични данни, спрямо нашите Общи условия.
Съгласно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от SocksDepot.net закриване на потребителския им профил.
Фирма „Юробрандс“ ООД, чиято собственост е онлайн магазина SocksDepot.net, е дружество регистрирано като администратор на лични данни в КЗЛД, с удостоверение № 280856.

 

НЕПРИКОСНОВЕННОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

SocksDepot.net гарантира конфиденциалност на личните данни, предоставени от клиентите при поръчка от сайта и няма да разпространява лична информация на трети лица, освен ако не бъде изискана от служби, свързани със законодателството на Р. България.

 

ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

Собствениците на SocksDepot. net имат правото да променят политиката за Защита на лични данни по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящата Политика за защита на личните данни важат за онлайн магазин SocksDepot. net и за неговите посетители. С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Дата на последна редакция: 30.06.2015г.