За Нас

 

SocksDepot.net - онлайн магазин за италиански и български чорапичорапогащи; пантофи; чехли; мъжко и дамско бельо.

Тук ще намерите най-новите италиански колекции на пазара на най-добри цени. В нашия онлайн магазин ще откриете невероятно разнообразие от мъжки, дамски, детски чорапи, чорапогащи, бельо, чехли и пантофи на известните марки GOLDEN LADY, FILODORO, UMBRO, SERGIO TACCHINI, DIADORA, KAPPA, PIERRE CARDIN, DISNEY, ROX, CERRUTI 1881, COLORIA, KID`S MIX, MISS BAMBOO, MISTER BAMBOO и много други.

Предлаганите артикули са изработени от висококачествени материали (бамбук, памук, полиамид, еластан, микрофибър, вълна, акрил, софт акрил, ангора, термо прежди, вискоза, коприна, стреч, ликра), следват актуалните модни тенденции и залагат на имиджа на марката.

 

SocksDepot.net е част от търговска фирма “Юробрандс” ООД- вносител и дистрибутор на италиански чорапи, чорапогащи, пантофи, чехли и бельо. 

Нашата главна цел е да бъдем лидери в дистрибуцията и продажбите на чорапи и чорапогащи. Фирмата ни работи с добре подбрана селeкция от български, италиански марки и модели. Стремим се да обхванем всички ценови нива в този бизнес, като приоритет е високото качество на стоките и доброто обслужване на нашите клиенти. 

В онлайн магазин- www.socksdepot.net ще намерите български, италиански чорапи и чорапогащи на следните марки:

 

- Kappa, Diadora, Sergio Taccini и Umbro - италиански чорапи

- Cerruti 1881- мъжки, дамски къси и ¾ чорапи

- Filodoro и Golden Lady– италиански чорапи и чорапогащи

- Pierre Cardin- мъжки и дамски чорапи

- Disney- детски чорапи

- Coloria – български дамски и мъжки чорапи, терлици, чорапогащи, клинове

- Kid's Mix - детски къси и ¾ чорапи, терлици, чорапогащи и клинове

- Miss Bamboo – бамбукови, къси, ¾ чорапи и терлици

- Mister Bamboo – бамбукови, къси чорапи и терлици