Безплатна доставка за покупка над 10 лв.

Дамски пантофи на точки ROX FIORELLO

ROX Арт. номер 110902366

Нормална цена: 31,50 лв.

Special Price 25,90 лв.

Цена с включен ДДС
Избор на цвят
Избор на размер
Брой:

Дамски домашни пантофи, изработени от висококачествени материали за максимална здравина, безопасност и комфорт, съобразени със стандартите на ЕС. Моделът на италианската марка ROX е с мека вътрешна част, което ги прави изключително удобни.

Сподели

 

ДОСТАВКА


• Цената на доставката в онлайн магазин Socksdepot.Net e 2,50лв. до офис на Спиди(изключително изгоден и удобен за клиента вариант - взимате пратката от най-близкия до Вас офис на Спиди, в най-удобното за Вас време) и 2,95лв. до точния ви адрес.
• За поръчки над 10 лв. цената на доставка е БЕЗПЛАТНА!
• Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Освен в случаите на забавяне на доставката, по вина на куриерската фирма.
• Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на куриерска фирми Спиди. Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в първия работен ден и биват получени на следващия работен ден.
• Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия работен ден след деня на получаване на поръчката.
• Всеки клиент на SocksDepot.Net си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда. 

 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКА

 

Потребителят има право да върне или замени закупена посредством SocksDepot.Net стока, в рамките на 14 дни от датата на доставка. Потребителят не е длъжен да посочва причини за това.  При тези условия, транспортните такси се поемат от клиента. В случай на грешка от страна на SocksDepot.Net, куриерските услуги се поемат от последните.

Върнатата стока, трябва да е съхранявана внимателно,  да е с ненарушени етикеция, качество и оригинална опаковка, и без следи от носене, пробване и ползване, пране и други действия които могат да променят качеството на стоката.

При замяна, новият артикул се изпраща на клиента след като вече закупеният бъде върнат.

В случай на отказ от договора  (окончателно върнат артикул), търговецът възстановява на клиена заплатената от него сума по банков път в 14-дневен срок от упражняване на правото на отказ и след като е получил върнатата стока, според посочените изисквания за връщане в общите условия.

Потребителят има право да предяви рекламацията при дефект или скрит недостатък на стоката и след изтичане на 14-дневния срок за замяна или връщане. Всички курирерски разходи, направени от потребителя за връщането й на търговеца, се възстановяват от последния.
  

КЪДЕ ДА ВЪРНЕМ ЗАКУПЕН АРТИКУЛ:

  • След като заявите желанието си да върнете или замените стока, посредством посочените телефон и имейл за връзка, артикула/ите се изпраща/т на посочения по-долу адрес. 
  • Пратки изпратени на адрес различен от посочения няма да бъдат разглеждани.
  • Артикули изпратени без направена предварителна заявка за Замяна/Връщане на посочените телефон и имейл за връзка, няма да бъдат разглеждани до момента, в който такава не бъде създадена от клиента. 

 

Адрес за връщане на закупен/и през SocksDepot.Net артикул/и: Гр. София,бул. “Тотлебен”  № 34, сграда 6, ет.1

 

ЗАЯВКИ ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ КООРДИНАТИ:

  • Телефон:

          02 954 01 34

         0882 70 56 99

         08:00 -17:00 ч. в делнични дни

  • Имейл

      socksdepot@gmail.com